7. Syltfähre Musicnight – Cruise van Cleef

Også i år, den 23. august 2018, vil Rømø-Sylt-Linie og Hamborgs Independent-Label "Grand Hotel van Cleef", med understøttelse af Kurverwaltung List auf Sylt, rocke Nordsøen igen. Et fantastisk line-up overtager "Sylt Express" og fortsætter traditionen af Cruise van Cleef på Sylt-færgen. Den 23. august 2018 fra kl. 15:30 tilbyder vi igen den specielle oplevelse af vores musikalske højdepunkter til søs. Vi starter med Grillmaster Flash, efterfulgt af Torpus & The Art Directors for at modtage Kettcar med bedste humør og fortsætte med at fejre.

Sejlplan til Musicnight

Tid Havn Band
15:30 fra List/Sild Grillmaster Flash
16:30 fra Havneby Grillmaster Flash
17:30 fra List/Sild Torpus & The Art Directors
18:30 fra Havneby Torpus & The Art Directors
19:30 fra List/Sild Entre Kettcar
20:30 fra Havneby Entre Kettcar
22:45 List/Sild Ankomst og slut
23:40 Havneby Ankomst og slut

Den 23. august 2018 kører Syltfærgen efter normal sommer-sejlplan som du kan finde her.

Det betyder at den sidste "offentlige" tur med syltfærgen er kl. 17:30 fra List på Sild og kl. 18:30 fra Havneby. 

Kl. 19:30 fra List på Sild og kl. 20:30 fra Havneby er der udelukkende tilladt tilgang som fodgænger med koncertbillet til Kettcar koncerten. 


Billetter til Kettcar fås direkte på vores billetkontorer, og online via www.ghvc-shop.de.

For grupperne Grillmaster Flash og Torpus & the Art Directors gælder de normale priser. Koncertbilletten til Kettcar koster 36€/+ gebyr. Salget starter den 3. april kl. 10.

Kettcar

(Photo: © Andreas Hornoff)

Du bemærker ikke, at noget mangler - indtil det er så vidt. Det samme gælder for den nye KETTCAR-plade "Ich vs. Wir". I 2013 meddelte bandet en pause. Hvor længe, var dengang ikke klart.

5 år senere er KETTCAR tilbage med brag! „Ich vs. Wir“ er deres femte album efterfulgt af en udvidet tur gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Dette blev ledsaget af et stort medieeko om sangen "Sommer 89", som blandt andet er beskrevet "Musikexpress" som årets vigtigste sang. 

Kettcar ønsker at præsentere dig og os dette album, fejre det med dig og nyde den specielle atmosfære der er, når der er Musicnight på Syltexpress. 

Official Facebook page »I samarbejde med:

Grand Hotel van Cleef
Kurverwaltung List
enjoy resorts
Flensburger Brauerei