Kult-motorcyklerne kommer!

Kult-motorcyklerne kommer! Masser af krom, masser af sand og masser af kult! Når bikerne med deres berømte motorcykler fra Milwaukee, Wisconsin (USA) kommer til øen, er de ikke til at overse - eller til at overhøre! I år er det 21. gang, at bikerne fejrer deres Summertime party i Westerland.

Siden 1998 er den årlige Harley Davidson Summertime event - også kaldet "Harley Days Sylt" – blevet afholdt på Sild. Denne foranstaltning har udviklet sig til et fast highlight i eventkalenderen for Harley-fans fra Tyskland, Østrig og mange andre lande i hele Europa

Højdepunktet er naturligvis det store aften-arrangement i Westerlands "Neuer Kursaal", hvor et live band og en DJ sørger for super stemning. Og ikke at forglemme: den fantastiske Biker-buffet.

Gæster uden Harley kan naturligvis også få glæde af eventen, når den store motorcykel-kortege kører gennem Westerland og hele øen rundt om søndagen - og på alle eventens dage ser man overalt de stolte bikere og deres af fuldtonende maskiner. 650 deltagere med næsten 450 Harley'er gør Harley-Davidson Summertimeparty på Sild til en enestående oplevelse for alle, der elsker disse kult-motorcykler.

Syltfærge: Harley-træf på Sild - 2011

Deltagerne i Harley-Davidson Sylt-Chapters 21. Summertime Party får rabat på overfarten med Syltfærgen. Oplysningerne fås direkte hos arrangøren.

Med Syltfærgen kommer bikere, bikes og begejstrede tilskuere bekvemt og sikkert til List på Sild. Turen gennem Danmark og over dæmningen til Rømø med den friske Vesterhavsluft i næsen er allerede en oplevelse i sig selv.