Windsurfing-sæsonen i Tyskland begynder også i 2018 på Sild - nemlig på et af de bedste surfspots i Tyskland: Brandenburger Strand ved Westerland. Fra den 9. til den 21. maj finder Summer Opening Sylt 2018 sted her.

Den nationale tyske top-regattaserie Windsurf Cup Tour 2018 afholdes indenfor rammerne af dette arrangement. Her får de førende tyske windsurfere årets første mulighed for at opnå vigtige point til placeringen på den samlede rangliste.

Silds Summer Opening blev første gang  afholdt i 2012 og har siden da opnået internationalt renommé. Top-surfere fra op til 14 forskellige lande mødes i bølgerne ved Westerland for at dyste mod hinanden i disciplinerne Racing, Slalom, Waveriding og Freestyle. 

Silds Summer Opening har ikke kun meget at byde på for deltagerne - men også for tilskuerne! Udover de berømte After-Race-parties, der starter ca. kl. 18 på Promenaden og i Beach Club'en, kan et Catering- og Info-strøg med kulinariske lækkerier og interessante boder lokke besøgende til fra nær og fjern. Der er mange forskellige aktiviteter for både store og små i det spændende og farverige rammeprogram.

Her finder du Summer Openings officielle website med flere oplysninger.

Deltagerne i Summer Opening Sylt får særtilbud for overfarten med Syltfærgen. Oplysningerne fås direkte hos arrangøren.

Uanset, om du kommer som deltager eller som tilskuer, sørger turen med Syltfærgen gennem Vadehavet allerede fra starten for den rigtige feeling og godt humør.